Trei tineri au ajuns la spital după ce BMW-ul în care se aflau s-a izbit de un cap de pod. Accidentul grav s-a petrecut duminică după-masa, în localitatea Piatra din județul Bistrița-Năsăud. Conducătorul autoturismului a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă și s-a izbit de un cap de pod. 

În urma impactului puternic, o adolescentă în vârstă de 17 ani a rămas încarcerată, iar ceilalți trei tineri din autoturism au fost și ei răniți.

(Mai multe FOTOGRAFII pe Știri din Beclean)

La fața locului au ajuns imediat echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj de prim-ajutor SMURD, pompierii militari de la Descarcerare, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Doi bărbați sub 30 de ani și o tânără în vârstă de 17 ani au fost stabilizați și transportați de urgență la UPU – SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite”, a precizat plt. maj. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU „Bistrița”.

Polițiștii care au ajuns și ei la fața locului au făcut cercetări pentru a afla toate împrejurările în care s-a produs accidentul grav. Mai mult, oamenii legii trebuie să stabilească și cine s-a aflat la volanul BMW-ului, deoarece nimeni nu a vrut să spună cine a condus autoturismul.

Facem verificări pentru a stabili exact în ce condiții s-a produs accidentul rutier și cine a fost conducătorul auto”, a menționat pentru Vocea Transilvaniei inspectorul de poliție Virginia Pîrlea, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Din informațiile martorilor, conducătorul auto ar fi fost băut și nu avea permis de conducere!