Accident foarte grav de circulație la Coldău! Un autoturism de teren cu numere de Alba a derapat și a ieșit de pe carosabil izbindu-se de un parapet! Impactul a fost atât de puternic încât două victime au fost încarcerate.

La fața locului au ajuns și echipajele de salvare, două ambulanțe ale SAJ, pompierii de la Descarcerare și două echipaje SMURD, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cele două persoane prinse de parapet.

„Din păcate, un bărbat de 34 și altul 35 de ani au decedat pe loc”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU „Bistrița”.

UPDATE!

„Un tânăr de 34 de ani din Florești, județul Cluj-Napoca, conducea înspre Dej un autoturism Land Rover, iar pe raza localității Coldău, a pătruns pe contrasens, probabil a ațipit și a intrat în coliziune cu parapetul de la marginea drumului, parapetul străpungând apoi autovehiculul. În urma accidentului, șoferul din Florești, iar un pasager de 35 de ani din Turda au decedat” a precizat pentru Vocea Transilvaniei comisar-șef Ilia Cornel, șeful Centrului Operațional din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În plus, potrivit sursei citate, șoferul care a murit în accident a fost sancționat pentru depășirea vitezei legale, câteva ore mai devreme!

Comisarul șef Cornel Ilia, șef al Centrului Operațional din cadrul IPJ B-N a mai precizat pentru Vocea Transilvaniei faptul că oamenii legii bistrițeni i-au oprit în trafic pe cei doi tineri, cu doar câteva zeci de minute înainte de producerea tragediei, pe raza municipiului Bistrița.

 „Cei doi au fost opriți în trafic la Bistrița pentru că autovehiculul era condus cu viteză, iar șoferul a fost sancționat pentru încălcarea limitei legale admise în localitate”, a subliniat comisar-șef Ilia Cornel.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!