Un accident cumplit a avut loc marți pe DN17, în localitatea Reteag din județul Bistrița-Năsăud. O femeie de 44 de ani și-a pierdut viața, iar șoferul care a provocat accidentul tragic era chiar fiul ei. Mașina condusă de acesta s-a răsturnat într-un șanț de beton, după o depășire neregulamentară!

Totul s-a petrecut în jurul orei 18.00, pe direcția de mers Bistrița-Cluj. Tânărul șofer, în vârstă de 22 de ani, a intrat într-o depășire și nu a observat la timp că o mașină din față, în care se afla o cântăreață de muzică populară, a semnalizat la stânga.

Impactul dintre cele două autoturisme nu a mai putut fi evitat, iar mașina în care se aflau șoferul tânăr, tatăl și mama lui s-a răsturnat într-un șanț! Mama, care stătea pe bancheta din spate, nu a mai avut nicio șansă.

Un medic care locuia la câteva case distanță i-a facut femeii masaj cardiac timp de câteva clipe. Procedura a fost continuată de către medicii SMURD, care au ajuns imediat la fața locului, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru femeia de 44 de ani.

Potrivit stirileprotv.ro., Madalina Mîrza, cantareata de muzica populara, se afla in masina cu bunica si sora sa, in varsta de 10 ani. Femeia se indrepta spre casa si se pare ca ar fi semnalizat virajul la stanga, insa soferul din spatele sau, in varsta de 22 de ani, nu a observat manevra si, cel mai probabil, a intrat grabit in depasire si a izbit lateral masina.

madalina mirza

”Interpreta de muzica populara a fost transportata la spitalul din Beclean, iar fiul si sotul victimei, la spitalul din Dej. Toti se afla acum in afara oricarui pericol. Politistii urmeaza sa stabileasca cine se face responsabil de nenorocirea produsa”, a declarat ălt. maj. Cristian Pop, din partea ISU Beclean.