• Astăzi este: miercuri, septembrie 20, 2017

Accident pe Kogălniceanu! Un pieton a fost lovit din plin de o mașină. Iată cum s-a petrecut totul

Stiri din Beclean
noiembrie12/ 2016

Un pieton a ajuns la spital după ce a fost accidentat pe strada Mihail Kogălniceanu din Beclean!
Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 14.30, când un bărbat în vârstă de 41 de ani a vrut să traverseze strada prin loc nepermis și fără să se asigure, în partea de jos a orașului.

În acel moment, o șoferiță din Beclean, în vârstă de 45 de ani, nu a mai putut evita impactul, pietonul fiind lovit din plin de aceasta.

La fața locului au ajuns imediat salvatorii de pe ambulanță, dar și un echipaj al Poliției.

Din fericire, bărbatul a scăpat doar cu răni ușoare. Atât el, cât și femeia care se afla la volan au fost testați pentru alcoolemie. În urma testării s-a constatat că șoferița nu consumase băuturi alcoolice, însă pietonul era băut.

Acesta a fost transportat la Spitalul Orășenesc Beclean pentru stabilirea exactă a alcoolemiei, dar și pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pentru a continua cercetările.

Distribuie și tu!
Share on Facebook9Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Tumblr0Email this to someoneShare on StumbleUpon0Digg thisPrint this page

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>