Un pieton a fost accidentat grav pe trecerea de pietoni de lângă sediul Poliției Orașului Beclean! Incidentul s-a intamplat luni seara, în jurul orei 22.20.

Totul s-ar fi petrecut din cauza neatenției șoferului, un tânăr de 21 de ani din Beclean, care nu ar fi observat pietonul la timp.

„Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 21 de ani din Beclean, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe raza orașului Beclean, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de 72 de ani din Beclean, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. Din accident, a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului”, a declarat pentru Știri din Beclean agentul principal de poliție Mina Resteman, purtător de cuvânt al IPJ BN.

La fața locului au intervenit imediat pompierii militari SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Bistrita-Năsăud, care i-au acordat pietonului primul ajutor și l-au transportat de urgență la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ BN, în cauză se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, pentru a se stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul grav.