• Astăzi este: miercuri, septembrie 20, 2017

Accident șocant lângă Dej! Un tânăr a murit decapitat, după ce s-a răsturnat cu mașina – FOTO

Stiri din Beclean
martie03/ 2017

Sfârșit șocant pentru un tânăr în vârstă de doar 26 de ani din Dej. Acesta a murit decapitat, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat, iar trupul său a fost azvârlit pe șosea.

Totul s-a petrecut joi seara, în jurul orei 23.50, pe raza localității dejene Câțcău. Potrivit unui cititor Știri din Beclean, martor al accidentului, tânărul decedat „a zburat efectiv din mașină la 50 de metri distanță de locul în care autovehiculul s-a răsturnat”.

Martorii susțin faptul că tânărul ar fi participat la o cursă ilegală de mașini, o întrecere de tip „liniuță”.

La fața locului au ajuns și echipaje de salvare, dar, evident, nu s-a mai putut face nimic pentru cel decedat. Mai mulți polițiști cercetează zona pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului teribil.

La ora redactării acestui material, circulația este blocată pe ambele sensuri de mers.

Atentie! Imagini șocante!

Distribuie și tu!
Share on Facebook44Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Tumblr0Email this to someoneShare on StumbleUpon0Digg thisPrint this page

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>