• Astăzi este: duminică, septembrie 24, 2017

Apel către populație! Un pensionar este dat dispărut! Iată care sunt semnalmentele lui – FOTO

Stiri din Beclean
octombrie20/ 2016

Apel către populație după ce un pensionar din Mogoșeni a dispărut de acasă! Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Bistriţa-Năsăud caută un bătrân în vârstă de 80 ani, care a plecat de la domiciliu și nu a revenit până în prezent.

Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

„Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bistriţa-Năsăud au fost sesizaţi că, la data de 12 octombrie a.c ., REBREANU PETRU în vârstă de 80 de ani a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Bărbatul are 1,65 m. înălțime, constituţie astenică, ochi căprui, păr grizonat. În momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare neagră, cămașă în carouri şi purta șlapi de culoare neagră”, se precizează într-un comunicat al IPJ BN.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea bătrânului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Distribuie și tu!
Share on Facebook124Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Tumblr0Email this to someoneShare on StumbleUpon0Digg thisPrint this page
Etichete:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>