• Astăzi este: miercuri, septembrie 20, 2017

Bărbat reținut, după ce a fost prins băut la volan și fără permis de polițiștii din Beclean

Stiri din Beclean
octombrie18/ 2016

Un bărbat a fost reținut cu propunere de arestare preventivă, după ce a fost prins băut la volan și fără permis de către polițiștii din Beclean. 

În plus, șoferul „buclucaș” este acuzat și de faptul că a refuzat să i se preleve mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

„La data de 17 octombrie a.c., a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de un bărbat de 37 de ani din Bistriţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  În fapt, la data de 30 iulie a.c., poliţiştii l-au depistat pe raza oraşului Beclean, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice”, se precizează într-un comunicat al IPJ BN.

Culmea este faptul că la data de 15 octombrie, bărbatul a fost depistat din nou, tot de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Beclean, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Beclean.

Distribuie și tu!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Tumblr0Email this to someoneShare on StumbleUpon0Digg thisPrint this page
Etichete:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>