• Astăzi este: miercuri, septembrie 20, 2017

Caius Cârcu, candidat PMP la Senatul României, despre „Pactul pentru Bistrița-Năsăud”: „Este momentul când ura, dezamăgirea și minciuna trebuie să dispară”

Stiri din Beclean
decembrie01/ 2016

„Astăzi de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, este momentul când, mai mult ca niciodată, trebuie să ne gîndim la locul în care trăim. Este momentul ca bistrițenii să devină mândri de județul lor și să se simtă reprezentați în Parlament de oameni care se gândesc la binele cetățenilor din județ înainte de interesele proprii sau de partid.
Este momentul când ura, dezamăgirea și minciuna trebuie să dispară. Este momentul ca și parlamentarii care ne reprezintă să demonstreze loialitate în primul rând față de județul Bistrița-Năsăud și locuitorii acestuia și să pună interesele județului înaintea celor personale sau de grup.

Consider că această zi este foarte potrivită pentru ca viitorii parlamentari ai județului să demonstreze toate astea.

Propunem în acest sens ca toți candidatii să semneze

„Pactul pentru Bistrița-Năsăud”

Acum sa vedem cine candidează pentru cetățenii județului Bistrita-Nasaud si cine candidează pt interesele de partid .

Noi, candidatii Partidului Miscarea Populara l-am semnat!”

img_6649

(PE) – publicitate electorală

Distribuie și tu!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Tumblr0Email this to someoneShare on StumbleUpon0Digg thisPrint this page

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>