Cazare Baile Figa. Cum deodată cu apropierea verii, atât turiștii, cât și cei aproape 500 de proprietari de cabane sau căsuțe din parcul de vacanță de la Băile Figa se pregătesc pentru noul sezon estival, este lesne de înțeles faptul că toți vizitează în această perioadă site-uri dedicate cazării. 

Dacă turiștii își caută din timp un loc de cazare potrivit, proprietarii de cabane și căsuțe își pun la punct unitățile pentru a-i atrage și anul acesta pe clienți. Și unde este mai potrivit să se promoveze, dacă nu pe internet?

Ei bine, recomandările momentului pentru un sejur de vis în stațiunea de la marginea Becleanului se pot găsi de acum pe cazarebailefiga.ro.

„Proprietarii care știu să se promoveze corect deja au clienți. Cazare se găsește pe pensiunifiga.ro și pe cazarebailefiga.ro, aici poți sa cauți unitatea de cazare și totodata sa ți-o și promovezi! Acum că începe sezonul, Cazare Baile Figa este site-ul recomandat celor care vor să se promoveze inteligent, având cei mai mulți vizitatori. În plus, turiștii pot lua legătura direct cu proprietarii”, a precizat administratorul cazarebailefiga.ro.

Potrivit acestuia, pe site găsiți informații detaliate despre fiecare unitate de cazare în parte, cu numeroase fotografii și posibilitatea de a contacta direct proprietarii de cabane sau căsuțe, la numerele de telefon afișate. În plus, este arătat și numărul de paturi disponibile, în așa fel încât turiștii să-și dea seama câte locuri își pot rezerva prin intermediul Cazare Baile Figa.

Și, cel mai important, cele mai bune oferte sunt bifate în categoria „recomandate”, semn că turiștii care au trecut pe acolo au fost extrem de mulțumiți.

IMG_0920

Vă amintim faptul că stațiunea se află la o distanță mică de orașul Beclean, iar accesul la Băile Figa se face pe DN 17. Stațiunea balneară Băile Figa s-a inaugurat în iunie 2010, iar investiția a fost realizată cu ajutorul fondurilor europene PHARE 2005 și se ridică la peste două milioane de euro.

(P – publicitate)