Modernizarea orașului Beclean este o prioritate absolută pentru administrația locală beclenară! 

Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, a transmis miercuri seara pe pagina oficială de Facebook faptul că modernizarea zonei centrale este o prioritate în continuare pentru administrația locală. Importantă este însă și realizarea centurii ocolitoare care ar decongesiona traficul din oraș, proiect pentru care se fac demersuri și în 2016.

„Ne-am propus pentru anul 2016 îndeplinirea mai multor obiective. Este evident faptul că multe dintre ele sunt o continuare a proiectelor la care s-a lucrat în forță în anul 2015, iar printre ele vă amintesc mai ales lucrările de modernizare a zonei centrale. Avem însă și propuneri noi: blocuri pentru medicii rezidenți, asfaltarea în zona Autogării sau parcarea supraetajată. Și, cel mai important, anul acesta continuăm demersurile în vederea realizării centurii ocolitoare a oraşului.

Sper din suflet să reușim împreună să ducem la bun sfârșit toate aceste viziuni care nu fac altceva decât să întregească imaginea unui Beclean modern și primitor.

Vă mulțumesc pentru toată încrederea,
Nicolae Moldovan”, este mesajul pe care primarul Nicolae Moldovan l-a transmis beclenarilor.

Potrivit unor surse Știri din Beclean, modernizarea din centrul orașului va intra în linie dreaptă spre finalizare la sfârșitul lunii aprilie. Inaugurarea oficială va avea loc cel mai probabil în luna mai, susțin aceleași surse.