• Astăzi este: miercuri, septembrie 20, 2017

Ce s-a întâmplat cu un tânăr de 18 ani după ce s-a urcat băut la volan și a făcut praf mai multe mașini parcate

Stiri din Beclean
ianuarie26/ 2017

Un tânăr bistrițean în vârstă de doar 18 ani a ajuns în arest după ce s-a urcat băut la volan și a accidentat mai multe mașini parcate regulamentar. Incidentul nefericit s-a petrecut miercuri, 25 ianuarie 2017, pe o stradă din municipiul Bistrița. 

Oamenii legii au fost sesizați imediat de cele petrecute și au ajuns rapid la fața locului.

„S-a constatat că autoturismul în cauză, proprietate a unei firme, a fost sustras din  parcarea acesteia de un tânăr, de 18 ani, din Bistriţa, care a profitat de faptul că acesta era neasigurat şi cu cheile în contact. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul nu poseda permis de conducere, iar rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost pozitiv. Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice”, se precizează într-un comunicat al IPJ BN.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de  furt de folosinţă, conducere fără permis şi refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au luat măsura reţinerii pe o durată de 24 ore faţă de tânărul de 18 ani.

Distribuie și tu!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Tumblr0Email this to someoneShare on StumbleUpon0Digg thisPrint this page
  • Marius Răspunde
    8 luni ago

    Urat…Asa educatie, asa „cetateni”.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>