• Astăzi este: miercuri, septembrie 20, 2017

Cea mai așteptată tabără de vară s-a încheiat. Iată cum și-au petrecut sfârșitul de săptămână la Vima Mică aproape 150 de tineri

Mihaela Hiticaș
august16/ 2017

Aproape 150 de persoane au participat în perioada 11-13 August la „Tabăra pentru părinți și copii” de la Vima Mică. 

Organizată de Parohia Greco-Catolică Beclean şi coordonată de pr. Alin Cîndea împreună cu o echipă de animatori, tabăra a ajuns în 2017 la cea de-a XII-a ediție. Motto-ul taberei din acest an a fost: „Credinţa noastră este viaţa noastră” – Cardinal Iuliu Hossu.

„Pe parcursul celor trei zile petrecute în Defileul Lăpușului, la granița dintre Țara Chioarului și a Lăpușului, cei 148 de participanți, printre care se numără 12 francezi și un spaniol, s-au bucurat de activități și ateliere specifice care le-au dat celor prezenţi posibilitatea de a se cunoaşte mai bine, de a comunica mai mult şi mai eficient, de a-şi dărui prietenia şi de a fi mai apropiaţi între ei şi toţi împreună de Cristos, sursa bucuriei și a iubirii”, a subliniat părintele  Alin Cîndea.

Organizatorii și participanții s-au bucurat sâmbătă, 12 August, de vizita și cateheza Preasfinției Sale Florentin, Episcopul Eparhiei de Cluj-Gherla.

„Ierarhul a răspuns întrebărilor tinerilor, i-a vizitat în timpul atelierelor de creație, s-a rugat împreună cu participanții și i-a binecuvântat. A fost un moment înălțător, apreciat de toți”, a mai spus preotul Alin Cîndea.

Potrivit acestuia, în cele trei zile de tabără, organizatorii au pregătit un program astfel încât acest loc relaxant unde Cerul se întalneşte cu Pământul, iar Cuvântul lui Dumnezeu găsește o rezonanță puternică în liniştea şi aerul curat, să le ofere atât celor mici cât şi celor mari un timp de neuitat.

Participanților li s-a asigurat cazarea în corturi şi masa. Prin activităţile propuse copiii şi părinţii au putut redescoperi simplitatea relaţiilor, bucuria jocurilor, frumuseţea naturii, bucuria Evangheliei şi puterea rugăciunii.

Citiți mai multe despre această tabără pe e-communio.ro.

Distribuie și tu!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Tumblr0Email this to someoneShare on StumbleUpon0Digg thisPrint this page

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>