• Astăzi este: miercuri, septembrie 20, 2017

Cel mai nou salon din oraș se deschide marți! Ce noutate pregătește Josephine Beauty Studio

Stiri din Beclean
iunie08/ 2017

Cel mai nou salon din Beclean, se deschide marți, 13 iunie! Este vorba despre Josephine Beauty Studio, salonul în care clienții vor fi tratați în mod personalizat de către o specialistă în domeniu. 

Coafor și frizerie, dar și machiaj sau pensat, toate aceste servicii se pot găsi din data de 13 iunie pe strada Liviu Rebreanu, la numărul 5 (pe strada cu liceul, în clădirea nouă, cea cu Telefoane Beclean).

„Toate serviciile se fac pe baza unui diagnostic,  fiind astfel personalizate pentru fiecare în parte. Mă axez pe tot ceea ce îl avantajează pe client, îi voi scoate în evidență punctele forte și voi corecta eventualele puncte slabe”, a precizat Dora Alexandrescu, proprietara salonului.

În privința programului de lucru, Josephine Beauty Studio este deschis de marți până vineri de la 10.00 la 18.00, sâmbăta de la 9.00 la 18.00, iar duminica și lunea este închis. 

Firește, programul poate fi și modificat, în funcție de nevoile clienților.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0740 036 962, persoana de contact fiind Dora Alexandrescu. 

Mai multe imagini cu salonul puteți urmări pe pagina de Facebook Josephine Beauty Studio.

(P-publicitate)

Distribuie și tu!
Share on Facebook223Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Tumblr0Email this to someoneShare on StumbleUpon0Digg thisPrint this page

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>