„Este un colț de Rai!”, asta pot spune turiștii despre cabana ”Prestige” de la Băile Figa, cea mai nouă construcție din lemn situată în zona de la marginea pădurii. Cu finisaje interioare de o calitate desăvârșită și cu un design deosebit, cabana „Prestige” se numără printre cele mai frumoase locuri de cazare de la Figa și este poate cel mai elegant dintre toate, păstrând nota rustică în același timp. 

Are patru dormitoare spațioase dotate fiecare cu televizor LCD, o cameră de zi, o bucătărie complet utilată, un loc special conceput pentru a lua masa numeroase persoane, mașină de spălat, băi moderne, dulapuri încăpătoare, un șemineu, două balcoane, o terasă exterioară acoperită, cel puțin șase locuri de parcare, dar și un spațiu exterior generos în care ambientul este unul destinat relaxării totale.

În plus, la cabana „Prestige” turiștii pot uita de grija cafelei pentru că proprietarul le oferă turiștilor această băutură la discreție.

Biciclete gratuite pentru turiști

Noutatea absolută o reprezintă însă faptul că turiștii pot beneficia de nu mai puțin de nouă biciclete mountain-bike. Acestea se pot folosi în mod gratuit de către cei toți cei care aleg să se cazeze la cabana „Prestige” pe toată perioada șederii lor aici.

Cu toate serviciile la standarde înalte, cabana „Prestige” este de departe opțiunea numărul unu pentru toți cei care vor să-și petreacă vacanța la Băile Figa, departe de aglomerația cotidiană.

Atmosfera este una de poveste, unde liniștea domnește și nimic nu le lipsește vizitatorilor”, a spus pentru Știri din Beclean Aurel Veja, proprietarul cabanei „Prestige”

Pentru informații legate de prețul de cazare, Aurel Veja vă stă la dispoziție la numărul de telefon: 0747 563 787.

(P) – publicitate