Noile fântâni arteziene din centrul Becleanului au fost pornite de curând, iar orășenii sunt încântați de felul în care arată. Cel puțin asta reiese din reacțiile internauților beclenari care au distribuit de peste o sută de ori o galerie de imagini cu noile fântâni, postată în grupul de Facebook Știri din Beclean

„Arata super! Iubesc orașul Beclean!!!!”, a scris Gabriela;

„Ce romantic”, a mai completat Alex;

Minunat , dar numai sa stim sa pastram un lucru frumos!!”, mai adaugă Aurica;

„Foarte frumos dar sa se pastreza si curatenia. Nu ca anul trecut cand faceau oameni baie în fântana arteziana … (cea veche)”, explică Dalia.

Una peste alta, pro sau contra, beclenarii vor trebui să păstreze curățenia în zona centrală, pentru că doar așa se vor putea bucura de schimbările de care a avut parte Becleanul în ultima perioadă. Știri din Beclean vă arată mai jos câteva dintre fotografiile care i-au impresionat pe orășeni.

Potrivit unor surse Știri din Beclean, modernizarea din centrul orașului va intra în linie dreaptă spre finalizare la sfârșitul lunii aprilie. Inaugurarea oficială va avea loc cel mai probabil în luna mai, susțin aceleași surse.

Citește și: Care sunt proiectele care vor continua în 2016 ”în forță”. Mesajul primarului din Beclean pentru toți orășenii