Un șofer de autocar a făcut o depășire atât de periculoasă, încât i-a șocat pe ceilalți participanți la trafic cu manevra sa. Depășirea a fost filmată și postată pe Trafictube, iar în imagini se vede clar cum șoferul autocarului „face legea” pe șosea. 

Din câte se poate observa autocarul aparține unei firme de transport bistrițene, iar, cel mai probabil și șoferul este tot bistrițean. Imaginile au fost filmate în prima zi a lunii septembrie, pe DN 17, chiar la ieșire din localitatea Beclean spre Bistrița, înainte de o pasarelă.

Din fericire, în urma manevrei „criminale” nu s-a petrecut niciun accident, însă nici departe nu a fost de o tragedie. Se vede cum autocarul depășește mai multe mașini, deși din sensul opus circulă alte vehicule, care însă se feresc la timp din calea autocarului.

Utilizatorii Trafictube.ro l-au reclamat pe șoferul responsabil de manevra periculoasă firmei la care lucrează, iar unii dintre ei l-au caracterizat ca fiind „nu inconștient, ci nesimțit și nemernic! Un jeg de maimuță cu volanul în brațe”, arată Vocea Transilvaniei.