Aproape două milioane de euro au fost investiți în asfaltarea a 7,5 km de drum între Șieu – Ardan și Șieu – Șoimuș! Lucrările de modernizare a unui tronson din acest drum au fost recepționate luni, de către reprezentanții Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. 

Am recepționat lucrările de modernizarea a unui tronson de 3 km din drumul județean 173D (Șieu-Șoimuș). În acest drum am investit peste 2,5 milioane de lei, asigurați de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud”, a precizat Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, pe pagina sa de Facebook

Potrivit președintelui Consiliului Județean BN modernizarea acestui drum rezolvă două probleme importante ale comunității din Șieu:

1. Conectarea unei comunități de peste 800 de persoane (satul Ardan), la rețea rutieră modernă;
2. Scurtarea distanței dintre Șieu și Șoimuș, precum și crearea unei rute alternative de legătură cu localitatea Budacu de Sus!

Se pare că în perioada următoare urmează finalizarea lucrărilor și recepția celor 4,5 km de drum, din DJ 173 D în satul Ardan, investiție de peste 4 milioane de lei (un milion de euro), realizată cu sprijinul Guvernului României, prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală.