• Astăzi este: duminică, septembrie 24, 2017

EMOȚIONANT: Copilă din Beclean, adoptată în Germania, își caută familia biologică după 25 de ani! – FOTO&UPDATE

Stiri din Beclean
februarie29/ 2016

O tânără în vârstă de 29 de ani, născută la Beclean, dar adoptată pe când avea doar patru ani, își caută acum familia biologică! Este vorba despre Livia Maria, ai cărei părinți naturali ar fi din orașul de pe Someș. 

Livia Maria a fost adoptată de către o familie din Germania, dar după 25 de ani dorește să-și regăsească familia care a adus-o pe lume. Părinții ei din Beclean ar fi Dorel și Anișca-Dorina Bucșă.

Maria Livia Hirlet

„Tânără adoptată in Germania, îşi caută familia biologică din BECLEAN, Jud. Bistrița Năsăud.
HIRLET MARIA LIVIA a fost născută pe data de 25 Mai 1987 şi adoptată la virsta de 4 ani de la orfelinat.
Căutăm familia Anisca -Dorina BUCŞĂ şi Dorel BUŞCĂ locuitori ai oraşuluui Beclean. Din documentele de adopție se ințelege că dinşii ar fi familia ei.
Dacă aveti informatii, vă rugăm să ne contactați pe pagina de comunitate: The never forgotten Romanian children”, se precizează într-un mesaj postat în grupul Știri din Beclean, la care a fost atașată și fotografia alăturată.

UPDATE, 1 martie 2016, ora 14.30 – Tânăra și-a găsit familia!

Tînăra adoptată și-a găsit familia! Organizația The never forgotten Romanian children a anunțat faptul că Maria Livia Hirlet „a avut o surpriză frumoasă aseară (n.r. luni, 29 februarie), când i s-a comunicat că familia ei biologică a fost găsită”.

Tînăra adoptată in Germania la virsta de 4 ani, prin intermediul paginei noastre de comunitate a avut o surpriză frumoas…

Posted by The never forgotten Romanian children on Tuesday, 1 March 2016

Distribuie și tu!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Tumblr0Email this to someoneShare on StumbleUpon0Digg thisPrint this page
  • angela camelia Răspunde
    2 ani ago

    Va rog nu o mai postati…cred ca stiu unde ar pute-a sa fie parinti ei …in jud cluj …..

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>