• Astăzi este: duminică, septembrie 24, 2017

Gest remarcabil al jandarmilor bistrițeni. Iată ce au făcut- FOTO

Stiri din Beclean
octombrie26/ 2016

Jandarmii bistriţeni au donat sânge! Timp de trei zile, jandarmii bistriţeni se vor prezenta la sediul Centrului de Transfuzii Sanguine Bistriţa Năsăud pentru a dona sânge, aceştia răspunzând prompt ca de fiecare dată solicitării privind refacerea stocului existent la nivelul judeţului.

„Donează sânge! Salvează o viaţă!”, este campania de donare de sânge prin care jandarmii contribuie la salvarea de vieţi omeneşti.

image
Ultima campanie de acest gen la care au participat cadre ale Jandarmeriei Române a fost cea denumită sugestiv: „Donează sânge! Salvează o viaţă!” cara a fost organizată în perioada 23-27 mai 2016.

Această campanie are ca scop informarea şi conştientizarea populaţiei cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii din spitalele româneşti, creşterea numărului donatorilor de sânge din România şi îmbunătăţirea stocurilor sanguine naţionale.

Reprezentanții Jandarmeriei Bistrița menţionează că în luna mai, la nivel naţional, această acţiune umanitară s-a concretizat în recoltarea a peste 8 mii de litri de sânge.

Distribuie și tu!
Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Tumblr0Email this to someoneShare on StumbleUpon0Digg thisPrint this page

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>