• Astăzi este: miercuri, septembrie 20, 2017

Iată când este programată campania de dezinsecție și deratizare în orașul Beclean. Ce măsuri trebuie luate

Mihaela Hiticaș
iunie12/ 2017

Campanie de dezinsecție și deratizare la Beclean, programată săptămâna viitoare! 

Administrația locală din Beclean a transmis un    comunicat de presă prin care informează populația cu privire la contractul de colaborare     cu o firmă specializată în domeniul dezinsecției și al deratizării.

„Societatea Comerciala DD CHIM SRL, în colaborare cu Primăria Orasului Beclean, vă aduce la cunoștință faptul că în perioada 19.06.2017 – 22.06.2017, în funcție de condițiile meteorologice, se vor desfășura lucrări de DEZINSECTIE (combaterea insectelor) si DERATIZARE (combaterea rozatoarelor) pe raza domeniului public”, se menționează în comunicat.

Ce substanțe se folosesc și care e antidotul

Potrivit sursei citate, produsele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății și fac parte din grupa de toxicitate III.

„Substanta utilizata in cadrul lucrarilor de dezinsectie este DEADYNA. Raticidul utilizat in cadrul lucrarilor de deratizare este RATEX. Antidotul este Vitamina K”, se precizează în comunicatul Primăriei Beclean.

Vă amintim faptul că persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.

Mai multe informații suplimentare se pot obtine la telefon 0254-715.497.

Distribuie și tu!
Share on Facebook31Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Tumblr0Email this to someoneShare on StumbleUpon0Digg thisPrint this page

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>