• Astăzi este: miercuri, septembrie 20, 2017

Încă un transport de paturi din Germania a ajuns la Spitalul din Beclean. Declarația managerului

Mihaela Hiticaș
august07/ 2017

Spitalul din Beclean a mai primit un nou transport de paturi, provenite din Germania! Mobilierul medical a fost donat cu sprijinul Asociatiei de prietenie româno-germană, Bistrita-Neubrandenburg. 

„In acest weekend in cadrul Spitalului orasenesc Beclean a sosit un nou transport cu mobilier medical (42 paturi, saltele si noptiere) din partea Spitalului Dietrich-Bonhoeffer-Klinikum Neubrandenburg Germania, cu sprijinul Asociatiei de prietenie romano-germana, Bistrita-Neubrandenburg.
Multumim inca odata domnului Stefan Guzu, domnului Manfred Dachner, d-lui Liviu Olariu in calitate de reprezentanti ai asociatiei, pentru implicarea si consecventa de care dau dovada si binenteles domnului Stoian Dorin director general al S.C. Comelf S.A. Bistrita, pentru sprijinul logistic acordat si de aceasta data”, a spus managerul Spitalului orășenesc Beclean, Bogdan Tușa, printr-o postare pe Facebook.

Vă amintim faptul că anul acesta vor fi aduse la Beclean nu mai puțin de 150 de astfel de paturi, urmând să se mai facă încă două transporturi similare celui de joi și primului din luna mai a acestui an.

Donațiile din Germania nu fac altceva decât să sprijine modernizarea Spitalului din Beclean, care în ultimii ani a trecut printr-un amplu proces de reabilitare.

Citește și: Cum arată spitalul din Beclean după modernizare 

Distribuie și tu!
Share on Facebook14Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Tumblr0Email this to someoneShare on StumbleUpon0Digg thisPrint this page

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>