• Astăzi este: miercuri, septembrie 20, 2017

Incident șocant! Un copil de 9 ani a fost atacat de un câine chiar în curtea școlii – FOTO

Stiri din Beclean
noiembrie07/ 2016

Incident șocant la școală! Un copil de 9 ani a fost atacat de un câine chiar în curtea Colegiului Național „Petru Rareș” din Beclean, în timpul unei recreații.

Totul s-a petrecut luni, când elevul de clasa a treia a ieșit în pauză să se joace cu ceilalți copii. La un moment dat, acesta s-a îndreptat către un câine cu intenția de a-i da ceva să mănânce, gest pe care l-ar mai fi făcut și în trecut. De altfel, câinele alb spre care s-a dus,  deși este un câine fără stăpân, ar fi o prezență obișnuită în curtea școlii, pe care copilul atacat îl considera chiar „prietenul lui”.

Cum s-a petrecut incidentul șocant?

Apropiații copilului mușcat de câine au aflat faptul că alți copii ar fi „hârâit” patrupedul, iar atunci animalul a sărit pur și simplu pe băiatul de nouă ani.

Incidentul șocant s-a petrecut sub privirile colegilor micuțului, care au asistat „mască” la întregul incident. Băiatul s-a ales cu mai multe mușcături lângă umăr și cu degetele de la mâna stângă sfâșiate, dar mai ales cu o sperietură groaznică. Din fericire, câinele a fost alungat de lângă copil, înainte ca o tragedie să se poată întâmpla.

Elevul a fost dus de urgență la medic pentru îngrijiri medicale și se află în afara oricărui pericol.

Câinii maidanezi, o problemă în Beclean

Vă amintim faptul că beclenarii au reclamat în luna august prezența câinilor fără stăpân în oraș, numărul lor fiind unul destul de mare. Mai mult, unii cititori Știri din Beclean au spus că patrupedele reprezintă un adevărat pericol pentru cetățeni, din cauza faptului că majoritatea câinilor care se plimbă adesea printre blocuri sunt agresivi.

 

Distribuie și tu!
Share on Facebook30Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Tumblr0Email this to someoneShare on StumbleUpon0Digg thisPrint this page

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>