Mirela Retegan, fondatoarea trupei de animație pentru copii ”Gașca Zurli”, a mărturisit de curând faptul că înainte ca „Zurli” să devină un fenomen, tatăl ei o „trimitea să-și caute alt servici”. Acum însă, tatăl ei, care nu mai trăiește, ar fi cel mai mândru că fiica lui va aduce „Gașca Zurli” la ei acasă, în comuna Căianu-Mic. 

În plus, deși a plecat și ea la Ceruri, bunica Mirelei Retegan va fi foarte bucuroasă să-și vadă nepoata cum face oamenii fericiți, scrie Vocea Transilvaniei.

„Sunt fericita si onorata sa ma duc in comuna in care mi-am petrecut toate vacantele. O sa fie cu siguranta un spectacol cu o incarcatura foarte mare. O sa o simt pe bunica mea „lelea Fironica” fālindu-se tuturor ingerilor cu prima ei nepoata care i-a si mostenit bucuria de-a face oamenii fericiti. Si sigur tata o sa zambeasca in coltul gurii, la fel de hâtru spunandu-le vecinilor din gasca lui de remi ca e normal sa am succes „doar el m-a facut””, a mărturisit Mirela Retegan pe pagina ei de Facebook.

Vă prezentăm în continuare mesajul plin de emoție pe care fondatoarea „Gașca Zurli” l-a transmis tuturor fanilor săi.

„Cand am inceput Zurli ,tata mā trimitea sā -mi caut „servici” ca o sa-mi moara copilul de foame.
Cine o sa dea bani sa te vada pe tine cum te joci cu copiii, asta-i servici?” ma certa el cu duiosie 🙂. Regret ca nu mai traieste nici el si nici bunica- mama lui, sa vina sambata sa vada cum o sa adun in Caminul Cultural din satul in care ei s-au nascut, Caianul MIC, toti copiii de pe Valea Tiblesului. Cand m-a sunat primarul Paul Stir sa ne invite am crezut ca e o gluma. Apoi am aflat de la mama ca e cel mai tanar primar din Romania si are in jurul lui multi angajati tineri , parinti cu copii care iubesc Zurli. Si ca la insistentele lor primarul a ales sa faca acest cadou de Paste copiilor de pe toata Valea. Sunt fericita si onorata sa ma duc in comuna in care mi-am petrecut toate vacantele. O sa fie cu siguranta un spectacol cu o incarcatura foarte mare. O sa o simt pe bunica mea „lelea Fironica” fālindu-se tuturor ingerilor cu prima ei nepoata care i-a si mostenit bucuria de-a face oamenii fericiti. Si sigur tata o sa zambeasca in coltul gurii, la fel de hâtru spunandu-le vecinilor din gasca lui de remi ca e normal sa am succes” doar el m-a facut””, transmite Mirela Retegan.

Citește și: Gașca Zurli vine la Căianu-Mic! Când va avea loc spectacolul inedit și cine poate participa