• Astăzi este: miercuri, septembrie 20, 2017

(P) Cabana Fericirii își așteaptă turiștii la Băile Figa – FOTO

Stiri din Beclean
august14/ 2015

Turiștii care sunt în căutarea unui loc de cazare la Băile Figa pot să aleagă Cabana Fericirii. Situată în zona Hergheliei, la nici doi kilometri de Băile Figa, cabana este una ideală pentru cei care vor să-și petreacă mai multe zile în preajma stațiunii. 

Cabana Fericirii are opt locuri în cele trei camere amenajate modern. Cât despre facilități, turiștii au acces la un living mare, o bucătărie, o sală de mese, o terasă, o grădină în curte, un foișor cu grătar sau barbeque, precum și la un loc amenajat de joacă.

Turiștii beneficiază și de aragaz, frigider, TV, mașină de spălat rufe și de o parcare. În plus, există o baie pe hol cu apă rece și caldă (plus uscător de păr) și o cameră cu balcon.

Pentru detalii suplimentare puteți lua legătura cu Alexandru, persoana de contact, la numărul de telefon 0745.658.663 sau la adresa electronică alexandrubel@yahoo.com.

Bine de știut faptul că prețul este unul negociabil! 

                                                                                                                                                                                                                                    (P) – Material publicitar

Distribuie și tu!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Tumblr0Email this to someoneShare on StumbleUpon0Digg thisPrint this page

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>