Unul dintre cei mai cunoscuți oameni ai străzii din Beclean a murit! Este vorba despre Petre Moldovan, sau Petrică „ceterașu’”, așa cum îl știa toată lumea. La doar 59 de ani, bărbatul a murit după ce a fost lovit de o mașină în intersecția de la Figa. 

Totul s-a petrecut duminică seara, în jurul orei 20.25, când un șofer de doar 18 ani care conducea un Ford Focus l-a lovit din plin pe bărbat.

Pietonul a circulat pe partea carosabilă și a fost accidentat de un autoturism condus de un tânăr de 18 ani”, a precizat pentru Știri din Beclean inspectorul de poliție Virginia Pîrlea, purtătorul de cuvânt al IPJ BN

În urma impactului, Petrică ar fi suferit multiple răni, dar era conștient.  Odată ajuns la Spital în Beclean însă, a intrat în stop cardio respirator și a murit, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Potrivit unor surse, accidentul s-ar fi produs pe fondul vizibilității reduse, ceața densă și neadaptarea vitezei la condițiile de drum fiind doar câțiva dintre factorii care au dus la incidentul tragic. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul mortal.

De înmormântarea lui se vor ocupa rudele pe care le are la Beclean.