Un polițist a fost împuşcat la Bistrița, în timpul unui schimb de focuri de armă! Autorul ar fi chiar principalul suspect al jafului de la bancă, susțin surse judiciare pentru presa locală. Mai multe echipaje de Poliţie, mascaţi şi ambulanţe au venit marţi după-amiaza în cartierul Subcetate, în zona caselor, acolo unde s-ar fi tras focuri de armă.

Sursa foto: TimpOnline.ro

Surse juridice au declarat pentru Timp Online că poliţiştii ar fi dat de urma individului care a jefuit sucursala Raiffeisen din Bistriţa, iar în momentul în care l-au încolţit, acesta a tras cu arma şi a rănit un poliţist.

UPDATE! ORA 18.05 – SUSPECTUL JAFULUI DE LA BANCĂ A FOST REȚINUT!

Potrivit Timp Online, Autorul jafului armat de la Raiffeisen Bank din data de 5 iulie a fost reţinut, marţi, în cartierul Subcetate în urma unei descinderi a poliţiştilor care s-a soldat cu rănirea unuia dintre ei, anunţă purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăd, Alexandra Vereşezan.

Descinderea a început în jurul orei 17.00 când mai multe echipaje de Poliţie şi trupe speciale au urcat în cartierul Subcetate, mai sus de blocurile ANL, unde, la o casă s-au tras focuri de armă. Mai multe ambulanţe au ajuns la faţa locului, iar două dintre ele au plecat cu răniţi spre spital.

Citiți mai departe pe Timp Online despre cine ar putea fi polițistul rănit în cadrul descinderii.