Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a semnat petiţia online privind arestarea celor şapte tineri din Vaslui acuzaţi de viol. În plus, Moldovan i-a îndemnat şi pe alţii să facă la fel, potrivit unui anunţ postat de acesta pe pagina sa de Facebook, arată Vocea Transilvaniei

Moldovan consideră că lucrurile întâmplate la Vaslui „depăşesc orice nivel de imaginaţie” şi consideră, în calitatea sa de părinte, că fetei abuzate i s-a făcut „o nedreptate”.

„M-am născut în România şi, pentru mine, ţara mea şi familia sunt lucrurile cele mai importante în aceasta viaţă! Îmi iubesc ţara, cu toate că de multe ori se întâmplă şi lucruri bizare aici. Ce s-a întâmplat la Vaslui depăşeşte orice nivel de imaginaţie şi nu credeam că în România secolului XXI se mai poate întâmpla aşa ceva. Ieri am semnat şi eu petiţia online prin care oameni din întreaga ţară consideră că fetei violate în Vaslui i s-a făcut o nedreptate prin eliberarea din arestul Poliţiei a celor 7 suspecţi. Şi eu consider că i s-a făcut o nedreptate şi, ca tată, mă gândesc la ce e în sufletul părinţilor acelui copil abuzat”, a afirmat Radu Moldovan.

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud apreciază că trebuie să se ia atitudine faţă de derapajele din societate, inclusiv faţă de cele ale instituţiilor statului, şi şi-a invitat prietenii şi cunoscuţii de pe site-ul de socializare să acceseze şi să semneze această petiţie online.

M-am născut în România și pentru mine, țara mea și familia sunt lucrurile cele mai importante în această viață! Îmi…

Posted by Emil Radu Moldovan on Wednesday, 22 July 2015

Citește mai departe pe Vocea Transilvaniei