V-ați dorit vreodată să vă comandați de mâncare la domiciliu, direct de pe internet? Ei bine, la Restaurantul Bachus din Beclean există de acum această posibilitate: preparatele favorite, la un click distanță.

Cum se poate comanda online mâncare de la Bachus?

Clienții interesați pot să consulte oferta meniului la adresa www.restaurantbachus.ro, iar odată selectat felul de mâncare dorit, acesta se adăugă într-un coș de cumpărături. Mai departe, apăsând butonul „trimite”, comanda va fi onorată în cel mai scurt timp.

„Pentru că ne dorim tot ce e mai bun pentru clienții noștri, restaurantul Bachus oferă acum posibilitatea de a comanda online mâncare la domiciliu. Intră pe noul nostru site www.restaurantbachus.ro, alege produsele dorite, trimite comanda și noi o să ajungem în cel mai scurt timp la tine. Nu uita, savoarea preparatelor oferite de Restaurantul Bachus nu se pierde pe drum!”, au transmis reprezentanții restaurantului din centrul Becleanului.

Interesant de știut faptul că la comenzi de minim 30 de lei, transportul este gratuit pe raza Becleanului. În afara localității, transportul costă câte 2 lei la fiecare kilometru. În plus, plata se face doar la livrare, în numerar.

Ce preparate se pot comanda?

„Pentru că știm că gusturile nu se discută, oferim o gamă variată de preparate. Fie că ți-e dor de bucătăria tradițională, tânjești după preparate fast-food sau dorești să te răsfeți cu mâncăruri rafinate, cu siguranță restaurantul Bachus este locul ideal pentru tine. În plus, suntem pregătiți în orice moment să îți recomandăm o băutură care să completeze perfect felul de mâncare ales”, se mai precizează pe www.restaurantbachus.ro.

Despre Restaurantul Bachus

Situat în zona centrală a orașului Beclean, la aproximativ 7 km de Băile Figa, Restaurantul Bachus vine în întâmpinarea clienților cu un echilibru perfect între atmosfera relaxantă și mâncarea gustoasă.

„Pentru noi, o mâncare desăvârșită este alcătuită din câteva ingrediente principale: produse proaspete și de cea mai bună calitate, atenție la detalii și multă răbdare, toate acestea fiind preparate de niște bucătari pasionați și iscusiți”, mai precizează proprietarii restaurantului, cunoscuta familie Orban.

Potrivit acestora, succesul afacerii constă în oferirea unor produse de calitate la standarde înalte, cu o servire ireproșabilă și o prezentare impecabilă. Acestea sunt și motivele pentru care își aleg cu grijă ospătarii și bucătarii, astfel încât satisfacția clienților să fie una garantată.