Scene desprinse parcă dintr-un film de groază s-au petrecut marți în municipiul Bistrița! ”Protagoniștii”, un politician cunoscut în Bistrița-Năsăud, și o tânără bistrițeancă, aflată în vacanță în municipiu, ea fiind stabilită în Marea Britanie. 

Politicianul cu pricina ar fi nimeni altul decât Jenor Beudean, candidatul PNL pentru funcția de primar al localității Șieu-Odorhei la alegerile locale din 5 iunie. Din informațiile pe care le-a postat soțul femeii pe rețeaua de socializare Facebook, agresiunea s-ar fi produs după un incident neplăcut petrecut între cei doi la o trecere de pietoni. Bărbatul femeii susține că politicianul era s-o calce pe trecerea de pietoni pe femeie, iar aceasta, de spaimă, ar fi dat cu piciorul în mașina bărbatului.

Femeia i-a lovit mașina, el ar fi lovit femeia

O stradă mai încolo, cei doi s-ar fi intersectat din nou, iar Jenor Beudean s-ar fi coborât din mașina lui și ar fi lovit-o pe Nicoleta-Loredana Constantinescu în plină stradă! În plus, ar fi vrut să o suie în mașina lui și să o ducă la o secție de Poliție, pentru ca femeia să dea socoteală probabil pentru că a dat cu piciorul în vehicul.

„Evident ca sotia mea s-a speriat pentru ca putea fi accidentata si a lovit cu piciorul in masina respectiva. Soferul a injurat-o (nici nu ma asteptam la altceva) si fiecare si-a continuat drumul.
Sotia mea a traversat intr-un final, dupa momentul de spaima, si a continuat sa mearga in partea dreapta, pe Bulevardul Independentei. Cand a ajuns la trecerea de pietoni de pe strada Solomon Halita, acelasi autoturism care trecuse pe culoarea rosie a oprit chiar pe trecerea de pietoni (deh, smecher!!!), soferul s-a dat jos si a lovit-o pe sotia mea peste fata, a bruscat-o, i-a rupt maieul si a agresat-o verbal. Sotia mi-a spus ca, textual, “s-a pisat pe ea durere si spaima” atunci cand bestia a lovit-o si nu a fost metafora. Ticalosul a continuat violent, a incercat sa o oblige pe sotia mea sa se urce in masina lui (chipurile pentru a merge la Politia locala – dar stii ce violator putea fi, ce criminal neprins, sau ce alte ganduri sau planuri avea ticalosul?), insa sotia mea s-a opus si a incercat sa sune Politia apeland numarul de urgenta 112”, explică Cristian Cezar Constantinescu pe pagina sa de Facebook.

În continuare, Cristian Cezar Constantinescu a mai transmis că se teme ca nu cumva fapta politicianului să nu rămână nepedepsită.

„Cum sa procedez, astfel incat bestia sa suporte consecintele barbariei si ticalosiei de care a dat dovada?”, este întrebarea pe care soțul femeii agresate a adresat-o internauților.

UPDATE, ORA 15.00 – PNL A DECIS EXCLUDEREA LUI BEUDEAN DIN PARTID

Biroul Politic Județean al PNL Bistrița-Năsăud a transmis vineri că se delimitează ”categoric de orice act de violență asupra unei persoane, cu atât mai mult asupra unei femei”.

„Faptele imputate domnului Jenor Beudean, fostul candidat al PNL pentru primăria Șieu-Odorhei, sunt de o gravitate excepțională, inacceptabile și nu pot fi sub nicio formă tolerate de Partidul Național Liberal. Drept urmare, în cel mai scurt timp, Biroul Politic Județean al PNL se va întruni în ședință de urgență cu propunerea de excludere din partid, în conformitate cu articolul 26, alin 1, litera h. din Statut”, se arată într-un comunicat al PNL Bistrița-Năsăud, remis redacției Vocea Transilvaniei.

PNL mai precizează că domnul Jenor Beudean nu mai deține nicio funcție de conducere în cadrul PNL Bistrița-Năsăud din 15 aprilie 2016.

Prima reacție a lui Jenor Beudean despre cele întâmplate: drept la replică!

„Urmare a celor publicate de dumneavoastră, vă aduc la cunoştinţă faptul că a avut loc un incident în trafic în data de 14 iunie a.c., incident ce face obiectul unui dosar de cercetare aflat la Poliţia Municipală Bistriţa. Împrejurările în care s-a petrecut sunt descrise subiectiv în postarea de pe Facebook preluată de dumneavoastră şi urmează să fie elucidate de organele de cercetare.

În data respectivă, în jurul orei 16.00, mă deplasam în municipiul Bistriţa pe Bulevardul Independenţei, direcţia Viişoara – Centru. Înaintea trecerii de pietoni, la circa 50 de metri, o maşină a Poliţiei Locale circula în faţa mea pe banda întâi. A semnalizat dreapta şi a oprit pentru a parca. Eu am oprit în spatele maşinii de poliţie ca să-i acord prioritate, apoi am pornit cu viteza întâi şi am ajuns prima maşină la trecerea de pietoni pe banda întâi când culoarea semaforului pentru maşini s-a preschimbat în verde. În acel moment, pe trecere se afla o singură doamnă despre care am aflat ulterior că este Nicoleta Constantinescu. Ea traversa strada agale în timp ce vorbea la telefon. Maşinile aflate pe banda a doua aşteptau să treacă această femeie strada, iar eu i-am făcut semn cu mâna să se grăbească fiind deja verde pentru maşini. În acel moment, mi-a adresat cuvinte injurioase şi m-a întrebat, ironic: „Ce vrei, fraiere?”. A continuat să traverseze strada în acelaşi ritm, iar în momentul în care am pus maşina în mişcare, s-a întors şi a lovit-o cu piciorul, continuând să mă înjure. În această situaţie, am decis să mă întorc la primul sens giratoriu pentru că am crezut că maşina a fost avariată în urma loviturii ca să îi cer să mergem împreună la echipajul de Poliţie Locală, aflat pe Bulevardul Independenţei.

Întrucât a refuzat şi a continuat să-mi adreseze cuvinte injurioase şi ameninţări, am încercat să o conving să intre în maşină pentru a merge împreună la sediul Poliţiei Locale, moment în care s-a smucit şi s-a tras înapoi. Aceste secvenţe sunt imortalizate în fotografiile pe care le-aţi publicat şi nicidecum vreun act de agresiune.

Întrucât nu am reuşit să o conving să mă însoţească la Poliţia Locală, am decis să mă prezint singur şi să relatez ce s-a întâmplat. Ulterior am depus o plângere şi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud cerând ca doamna să fie cercetată pentru infracţiunile prevăzute la articolul 217 alineat 1 şi articolul 202, alineat 1, Cod Penal întrucât am considerat că mi-a creat un prejudiciu material şi moral.

Am regretat imediat incidentul, motiv pentru care profit şi de această ocazie ca să îmi cer scuze doamnei Constantinescu. Menţionez însă că am fost provocat să reacţionez într-un mod nepotrivit de atitudinea doamnei care mi-a lovit maşina şi m-a jignit public.

Vă informez că urmare a celor petrecute, am demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud, iar în perioada care urmează îmi voi demonstra nevinovăţia în justiţie, urmând să-i acţionez în judecată pe toţi cei care m-au calomniat pe reţeaua de socializare, dovedind în felul acesta că pentru ei nu există prezumţia de nevinovăţie şi nici instanţe de judecată care să dea sentinţe pe bază de probe”, a transmis Jenor Beudean printr-un drept la replică.