Poliţiştii bistriţeni au depistat un bărbat de 32 de ani, din Târlişua, bănuit de contrabandă cu ţigarete!

Oamenii legii au dat peste bărbat fiind în continuarea cercetărilor într-o cauză penală aflată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

„În fapt, bărbatul este bănuit că în perioada anilor 2013-2014, ar fi achiziţionat, deţinut şi comercializat ţigarete de contrabandă, supuse marcării, în afara antrepozitului fiscal, fără documente legale de provenienţă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 17.600 de lei”, se arată într-un comunicat al IPJ BN.

De asemenea, în cursul lunii noiembrie 2009, bărbatul este bănuit că ar fi prezentat la administraţia locală, unde domiciliază, un document neadevărat prin care a reuşit să inducă în eroare funcţionarii administraţiei locale, obţinând astfel sume de bani necuvenite, în cuantum de 14.400 de lei.

Faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de ”Contrabandă ”, ”Înşelaciune”, ”Fals în declaraţii ” şi ”Uz de fals”, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă.