Un bistrițean specializat în restaurarea de pardoseli face furori la Londra! Este vorba despre tânărul Mihai Cires, CEO al companiei Stone Guru, care a reușit să se remarce pe piața londoneză ca fiind unul dintre cei mai buni în domeniu, un adevărat „guru” al suprafețelor din marmură, lemn sau alte tipuri de piatră naturală. 

Deși pare incredibil, Mihai este cel care le vine în minte celor care se ocupă de administrarea unor spații prestigioase precum Royal Opera House, Hermes, Wellcome Trust sau Selfridges, atunci când au nevoie de un specialist care să le restaureze podelele.

Fie ca sunt pardoseli din lemn, marmură, travertin sau chiar piatră de râu, tânărul bistrițean le aduce la viață prin procedee doar de el cunoscute.

IMG_7748

Calitatea serviciilor, precum și seriozitatea, l-au facut pe Mihai să fie unul dintre cei mai solicitați oameni din branșa lui în Regatul Unit.

Practic, prin ceea ce face, Mihai demonstrează că este unul dintre compatrioții noștri de care ne mândrim și pentru care Brexit-ul nu reprezintă altceva decât “știri în ziar”. Bistrițeanul a reușit în ultimii cinci ani să fie remarcat și respectat deoarece a știut cum să se concentreze asupra calității muncii lui, cât și a profesionalismului prin care abordează tot ceea ce ține de afacerea lui. În plus, este plin de viață și are o energie debordantă, ceea ce îl plasează imediat în preferințele englezilor.

Pe Mihai și compania lui îi puteți găsi la www.StoneGuru.London sau pe Facebook, AICI.