• Astăzi este: vineri, septembrie 22, 2017

Unde va avea loc festivitatea de deschidere a noului an școlar la Colegiul Național „Petru Rareș”

Stiri din Beclean
septembrie13/ 2015

Anunț important pentru toți elevii de la Colegiul Național „Petru Rareș”, dar și pentru părinții acestora! Festivitatea de deschidere a noului an școlar se va desfășura în fața corpului A de clădire.

La ceremonie vor participa toți elevii și profesorii Colegiului Național „Petru Rareș”, de la clasa zero, până la ultimul an de liceu. Potrivit unui mesaj publicat pe pagina oficială a Colegiului, festivitatea va avea loc luni, 14 septembrie, cu începere de la ora 10:00.

Accesul se face doar din strada Liviu Rebreanu, dinspre Casa de copii.

Nu vom avea spațiu foarte mare la dispoziție, dar vom fi împreună toate clasele pentru a deschide noul an școlar și pentru a inaugura totodată clădirea proaspăt renovată”, a subliniat Cristian Nicula, directorul Colegiului Național „Petru Rareș”

Distribuie și tu!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Tumblr0Email this to someoneShare on StumbleUpon0Digg thisPrint this page

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>