Vești grozave pentru beclenari! Drumul care leagă Becleanul de Salva va avea curând asfalt nou, lucrându-se în această perioadă intens la fundația acestui tronson care va uni practic orașul de pe Someș, de Năsăud. 

Anunțul a fost făcut joi dimineața de către președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, care a vizitat șantierul drumului în lucru.

„Urmează asfalt nou și pe DN 17D (Beclean – Chiuza – Salva)! Acum se lucrează intens la fundația acestui drum urmând ca în cel mai scurt timp să înceapă și asfaltarea acestui tronson de drum, care va uni orașele Beclean de Năsăud.

Între timp continuă lucrările de modernizare și a drumului dintre Dumitra – Năsăud – Salva (DN 17C), iar odată cu finalizarea lucrărilor, din această toamnă, vom avea condiții de drum mult mai bune pentru oamenii de pe Valea Someșului, Valea Ilvelor și Valea Sălăuței!”, este mesajul pe care Emil Radu Moldovan l-a postat pe pagina sa de Facebook.

Vă amintim faptul că la mijlocul lunii iulie 2016 Ministerul Transporturilor a emis autorizația de reabilitare a drumului care leagă Becleanul de Salva.

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, lucrările de ranforsare a sistemului rutier pe sectorul de drum DN17D, de la ieşirea din Coldău până la Salva, vor costa în total în jur de 21,6 milioane lei (fără TVA).

Citește și: Veste BUNĂ de la Ministerul Transporturilor! Drumul care leagă Becleanul de Salva va fi reabilitat