• Astăzi este: duminică, septembrie 24, 2017

Vizită surpriză la Beclean! Paul Siserman de la Masterchef îi va juriza pe bucătarii beclenari

popsami
aprilie02/ 2015

Faimosul bucătar Paul Siserman, cel care s-a remarcat datorită participării la emisiunea „Masterchef” va veni la Beclean. Motivul vizitei? Chef Paul Siserman va juriza miercuri la Beclean finaliștii unui curs de bucătar, organizat în Centrul de Formare Profesională de lângă Băile Figa, pe bani europeni.

Cursul de bucătar organizat cu bani europeni a fost pus la punct de către Asociația pentru Infrastructură Regională și Dezvoltare Durabila Someș Dej, la centrul de formare de la Băile Figa.

Nu mai puțin de 19 șomeri din Dej și Beclean care s-au înscris la acest curs vor afla miercuri dacă pot să spere sau nu la un titlu de „chef”, iar Paul Siserman, alături de chef Horia Șimon vor trebui să decidă dacă preparatele cursanților sunt unele reușite.

De altfel, timp de șase luni de zile cât a durat acest curs, cei doi chefi au fost lectori de practică și au asigurat pregătirea cursanților în formarea lor.

Examenul final al programului de formare profesională „nivel 2- Bucătar” va avea loc miercuri, 8 aprilie, de la ora 16.00 la Centrul de Formare și Perfecționare în Turism, aflat chiar lângă zona de agrement a Băilor Figa, din orașul Beclean.

Potrivit Vocea Transilvaniei, cursul de Bucătar s-a realizat sub egida „Verde în bucătărie, verde pe piața muncii” și face parte dintr-un proiect mai amplu de dezvoltare,  numit „Oportunități Sporite pentru șomeri și persoanele în căutarea unui loc de muncă, din regiunile Centru și Nord-Vest, pentru participarea viitoare pe o piață a muncii modernă, flexibilă și inclusivă”, în valoare de aproape 12.900.000 de lei.

 

Distribuie și tu!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Tumblr0Email this to someoneShare on StumbleUpon0Digg thisPrint this page

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>