Zeci de beclenari s-au adunat laolaltă sâmbătă seara la evenimentul caritabil organizat la subsolul Catedralei pentru ajutorarea unei mămici bolnave de cancer.

Oamenii s-au bucurat împreună de un spectacol de muzică, dar și de dans, pus la cale de organizatori, spre încântarea tuturor.

În sală au fost puse și două urne speciale unde cei care au dorit au putut dona bani pentru bistrițeanca Adriana Ionela, care are nevoie de o sumă importantă pentru un tratament costisitor în Turcia.

Potrivit celor care au pus la cale evenimentul caritabil, în total au fost strânși aproape 4.000 de lei.

„Dragii mei, vreau sa va multumesc din suflet tuturor celor care ati dat dovada de solidaritate si ati fost alaturi de noi si de Adriana Ionela in aceasta seara!!! Am incercat si m-am straduit cum am crezut eu mai bine pentru a-i intinde o mâna de ajutor acestei tinere mame aflata in suferinta !!!! 3.592 RON + 50 euro este suma care a fost donata in aceasta seara!!! Multumesc din suflet inca o data tuturor care au facut posibila adunarea acestei sume !!!”, a menționat Mihaela Săliștean în mediul online, după încheierea evenimentului.