Zilele Becleanului 2016 s-au încheiat duminică seara cu un spectaculos foc de artificii!

Ellie White, Pepe și Direcția 5 au fost artiștii de renume invitați să cânte în fața beclenarilor în cea de-a doua seară de concerte, totodată și seara care a marcat finalul sărbătoririi orașului de pe Someș.

După ce formațiile locale din Beclean au oferit la debutul serii un spectacol reușit celor din Piața Mare, în jurul orei 21.00, pe scenă a urcat Ellie White. Fosta solistă de la DJ Project a fost apreciată de public, fiind aplaudată pentru interpretarea sa.

A urmat Pepe, care a făcut show, la fel cum s-a întâmplat și acum doi ani de zile, când a fost invitat să cânte la Zilele Orașului Beclean. În timpul prestației sale artistul a filmat cu telefonul mobil atmosfera incendiară, iar imaginile au fost urcate pe pagina sa de Facebook cu descrierea: „Multumesc publicului din Beclean!!! M-am simtit senzational”.

Momentul culminant a fost atunci însă când pe scenă a urcat alături de Pepe și o mireasă, „furată” de nuntașii ei.

Ultimii care au urcat pe scenă au fost cei de la Direcția 5, care au încheiat seara cu melodii pe care publicul le-a savurat din plin.

Concertul de muzică ușoară a durat până după miezul nopții, când Direcția 5 a dat startul focului de artificii care a marcat încheierea Zilelor Becleanului 2016.