O nouă sală de sport s-a deschis la Beclean! “4U Fitness&More…” se adresează tuturor categoriilor de persoane care își doresc să facă sport pentru a avea un stil de viață sănătos.

Indiferent că este vorba despre exerciții cardio pentru arderea rapidă a grăsimii, de antrenamente pentru masa musculară, aerobic  “Kangoo-Jumps” sau orice alte programe de mișcare pentru întreținerea condiției fizice, sala de sport recent inaugurată la Beclean vă poate răspunde tuturor nevoilor, într-un spațiu generos și primitor.

Ba mai mult, există și o saună pe care o vor putea utiliza toți cei care doresc astfel să-și reducă riscul de boli cardiace.

Ca orice sală de sport modernă, la “4U Fitness&More” clienții beneficiază de prosoape curate, vestiar și dușuri, apă sau diverse băuturi specifice sportivilor.

Prețul unui abonament lunar este de 70 de lei cu număr nelimitat de ore, sau 130 de lei cu  antrenor personal.

Clienții care își fac abonament vor primi un card de fidelitate, pe baza căruia vor putea intra în baza de date a sălii și vor putea beneficia de toate serviciile.

“4U Fitness&More…” se află în clădirea nouă a magazinului Corex (“dintre blocuri”), chiar la primul etaj, prima ușă pe stânga.

Programul este de luni până vineri între orele 10.00 și 21.00, sâmbăta între 10.00 și 15.00, iar duminica este închis. În zilele lucrătoare, în intervalul orar 10.00-12.00, programul sălii de sport se adresează exclusiv femeilor.

Mai multe imagini puteți vedea pe pagina de Facebook Foryoufitness Beclean.