Clubul Copiilor din Beclean a început deja înscrierile pentru noul an, iar doritorii pot să aleagă nu mai puțin de zece activități extrașcolare din oferta educativă pusă la punct de către conducerea instituției. 

Dansuri populare sau moderne, ore de pictură sau de fotografie, karturi, înot sau gimnastică, sunt doar câteva dintre cursurile la care elevii din Beclean, dar și cei din împrejurimi, se pot înscrie.

Potrivit directoarei Carmen Deac, perioada înscrierilor se desfășoară până în data de 29 septembrie, zilnic, între orele 11.00 și 15.00, la sediul Clubului Copiilor Beclean. ,

Copiii se pot inscrie începând cu clasa zero. Ne străduim cu toţii să fim cât mai utili, contribuind la educaţia nonformală a tuturor copiilor”, a menționat aceasta pe rețeaua de socializare Facebook.

Care este oferta completă a Clubului?

Și anul acesta, există trei domenii ale ofertei educative propusă de Clubul Copiilor: cercuri artistice (pictură, desen, foto cineclub, dans popular, dans modern, muzică ușoară, muzică populară, teatru, creație literară), cercuri tehnice (karturi, educație rutieră, construcții electronice) și cercuri sportive (natație, gimnastică, tenis de masă, Go, șah).

Clubul Copiilor Beclean este situat pe Aleea Gării la numărul 10. Pentru mai multe informații referitoare la oferta educațională puteți suna la numărul de telefon 0263-343413, sau puteți trimite un e-mail la adresa clubulcopiilor.beclean@yahoo.com. De asemenea, Clubul Copiilor Beclean are și o pagină de Facebook cu același nume.