One-woman-show cu actrița Codruța Varadi, la Sinagoga din Bistrița! Artista originară din Beclean va susține sâmbătă, 19 mai, spectacolul Cirque du vérité, interzis persoanelor sub 16 ani.

Potrivit descrierii de pe pagina de Facebook prin care se promovează spectacolul, „Cirque du vérité” este despre patru situații în care cuvântul „NU” nu a contat.

„O realitate crudă, un adevăr dincolo de normalitate, un act greșit, injust, un abuz sexual. „Cirque du vérité” greșit – ”Cirque de la vérité” corect. Lucrurile în astfel de situații nu sunt corecte, așadar am vrut să accentuăm încă din titlul spectacolului faptul că ”CEVA” este greșit”, menționează organizatorii.

Important de știut că spectacolul este interzis persoanelor sub vârsta de 16 ani și este supra-titrat în maghiară și engleză.

Iubitorii de teatru sunt așteptați așadar sâmbătă, 19 mai, de la ora 19.00 la Sinagoga din Bistrița, acolo unde pot să vadă cu ochii lor un „one-woman-show” spectaculos pus în scenă de actrița Codruța Varadi.

Textul și regia aparțin lui Alex Teodorescu, iar traducerea Juliei Sipos.

Intrarea este liberă.

Cirque du Vérité este o producție a Teatrului Re-Act. Reprezentația este parte din proiectul „Ef(f)ect-Af(f)ect”, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național.