Muncitorii Direcției de Gospodărire Comunală Beclean au început curățenia de primăvară! Printre activitățile specifice, marți a fost rândul amenajării rondourilor de flori de pe marginea Drumului Național 17 care traversează orașul de pe Someș. 

Un cititor Știri din Beclean a transmis redacției mai multe fotografii cu lucrătorii Direcției care au pregătit „terenul” pentru sădirea de noi plante. Pe lângă săpat și greblat, muncitorii vor repara și bordurile „problemă”.

 

Vă amintim faptul că Primăria Beclean și-a propus pentru anul 2016 îndeplinirea a nu mai puțin de 40 de obiective. Multe dintre acestea sunt o continuare a proiectelor începute în anul 2015, dar printre ele se numără și propuneri noi. De pildă, construcția unui nou bloc social, a unui bloc pentru medicii rezidenți sau asfaltarea în zona Autogării, sunt doar câteva dintre noile obiective, dar și cele mai importante.

Desigur, se anunță și alte asfaltări de străzi noi, canalizare în Coldău, Figa și Beclenuț, dar și lucrări de întreținere specifice pentru înfrumusețarea orașului de pe Someș.

Citește și: Care sunt cele mai ambițioase proiecte pe care Primăria Beclean și le-a propus în 2016

Citește și: CUM va arăta Becleanul după ce proiectele de modernizare vor fi gata – FOTO