Accident la ieșire din Beclean spre Rusu de Jos, cu trei persoane implicate. Două mașini s-au lovit, iar în urma coliziunii una dintre ele s-a răsturnat pe podețul unei gospodării.

Totul s-a petrecut în jurul orei 15.00, chiar în față la Capela Ortodoxă, iar echipajele de salvare s-au îndreptat imediat spre fața locului.

Echipajele au găsit la fața locului trei bărbați, conștienți, cooperanți. Unul singur a fost transportat la CPU Beclean, prezintând mai multe traumatisme și excoriații.

Ceilalți doi au refuzat transportul la spital.

La locul accidentului au ajuns și polițiștii de la rutieră, care au verificat toate împrejurările producerii accidentului.

Reprezentanții IPJ BN au explicat pentru Știri din Beclean cum s-a petrecut totul:

“Pe DJ 172 A, pe o stradă din localitatea Beclean, un tanar, de 23 de ani, din Blăjenii de Jos, care conducea un autoturism, a efectuat un viața spre stânga, moment în care a fost colizionat de un autoturism angajat în depășirea acestuia și care era condus de un bărbat, de 42 de ani, din Nușeni. În urma accidentului, bărbatul din Nușeni a fost rănit ușor; ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au lfost negative.”

Mai multe imagini puteți vedea în grupul de Facebook Știri din Beclean.