Accident feroviar la trecerea de cale ferată de pe drumul Rușului! Un TIR care transporta lemne a fost lovit din plin de un tren personal (cu două vagoane).

Din fericire, din primele informații, șoferul tirului a scăpat teafăr. La fel și conducătorul trenului.

Sunt evaluate persoanele din tren, aproximativ 68 – 70 persoane, majoritatea copii.

• Actualizare, ora 13.30 – “Sunt evaluate două victime din tren, care prezentau leziuni la nivelul membrelor. Din cele aproximativ 60 de persoane din tren, 17 sunt copii (dintr-un grup organizat)”, transmite ISU Bistrița – Năsăud.

• Actualizare, ora 13.45 – “Victimele, 3 adulti și 2 copii, sunt conștiente, cooperante, cu leziuni ce aparent nu le pun viața în pericol. Sunt evaluate de echipajele medicale.”

• Actualizare, ora 14.10 – “În acest moment, circulația este blocată, atat pe calea ferată, cât și cea rutieră. La fata locului, polițiștii de la Rutieră și cei de la Transporturi Feroviare din Beclean actioneaza pentru acordarea de sprijin victimelor. La fața locului, politiștii dirijeaza circulatia, informează asupra variantei ocolitoare, respectiv strada Codrului. 

Vor fi efectuate cercetari care vor stabili cauza și împrejurările in care a avut loc evenimentul”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ BN pentru Știri din Beclean. 

Totul s-a petrecut în jurul orei 13.15, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare de la Garda de Intervenție Beclean.

Potrivit martorilor, zgomotul impactului a fost atât de puternic încât s-a auzit până în curbă pe Kogălniceanu.

#FOTO și #VIDEO exclusiv #stiridinbeclean.

Revenim cu informații.

Mai multe imagini în grupul de FB Stiri din Beclean.