ACCIDENT GRAV CRISTUR! Un accident grav de circulaţie s-a produs marți dimineața în localitatea Cristeștii Ciceului! Un aututurism s-a izbit din plin de o autoutilitară, vinovat de producerea accidentului fiind șoferul autoturismului, care adormise la volan!

Oamenii legii care au ajuns la fața locului au spus că, din primele informații, accidentul s-ar fi produs pe fondul oboselii.

„La data de 21 aprilie, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Coldău, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe raza localităţii Cristeştii Ciceului, în direcţia Dej-Beclean, pe fondul oboselii a aţipit la volan, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă regulamentar din sens opus de către un tânăr, de 27 de ani, din judeţul Bihor”, precizează inspectorul de poliție Virginia Roșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Potrivit sursei citate, din accident a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 46 de ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru acordarea de îngrijiri medicale suplimentare.

Cercetările continuă pentru stabiliriea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.