Un accident grav s-a petrecut duminică după-amiază în localitatea Coasta, județul Bistrița-Năsăud, la nici 15 kilometri distanță de Beclean! Două femei au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a intrat din plin într-un tractor. 

Totul s-a petrecut pe Drumul Județean 151, în jurul orei 14.15, la ieșirea din Coasta spre Șirioara.

Șoferul unui autoturism Ford a intrat în depășirea un tractor, dar nu a observat la timp faptul că șoferul acestuia din urmă a virat la stânga și astfel impactul nu a mai putut fi evitat. Izbitura a fost atât de puternică încât Fordul a fost zvârlit pe câmp, iar roțile din față ale tractorului au fost descentrate, iar motorul vehicului vizibil afectat.

În urma accidentului, două femei, pasagere pe bancheta din spate a autoturismului, au fost rănite mai grav. Echipajele de salvare sosite la fața locului de urgență, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, le-au acordat îngrijiri medicale femeilor și le-au transportat la spital. Mai grav ar fi una dintre victime, cu traumatism cranio cerebral.

Polițiștii fac verificări pentru a vedea toate împrejurările în care s-a produs accidentul și vor stabili ulterior cine se face vinovat de producerea acestuia.