Accident grav la Coldău! O persoană se luptă se supraviețuiască după ce mașina în care se afla a fost izbită de o alta care circula din sens opus și aruncată în câmpul de pe marginea drumului! 

La fata locului au ajuns echipajele de salvare SMURD, precum si polițiștii care cercetează toate împrejurările in care s-a produs accidentul grav!

Din primele informații, se pare ca de vina pentru producerea accidentului ar fi șoferul unui autoturism care circula pe direcția Beclean-Dej si care ar fi intrat intr-o depășire neregulamentara pe panta de la Coldău, intrând din plin într-un autoturism care circula din sens opus.

Acesta din urmă s-a răsturnat și a ajuns în câmpul de pe marginea drumului. În urma impactului puternic, una dintre persoanele din masina răsturnată a rămas încarcerată. Salvatorii SMURD au preluat victima și au început manevrele de resuscitare la fața locului. Totul s-a petrecut in jurul orei 10.25.

UPDATE! – ora 11.15 – Persoana rămasă încarcerată a fost stabilizată și va fi preluată de un elicopter SMURD de pe stadionul din Beclean pentru a fi transportată la o clinică de specialitate.

Victima este un bărbat de 48 de ani din Beclean și va fi dus la Târgu Mureș pentru îngrijiri medicale.

În urma accidentului a mai fost rănită o persoană, șoferul celuilalt autoturism, un tânăr de 26 de ani din Dobric.

UPDATE 2 – ora 11.50 – Bărbatul din Beclean a murit! 

Pe terenul de fotbal din Beclean, barbatul în varstă de 48 de ani a reintrat în stop cardiorespirator. În ciuda eforturilor depuse de salvatorii SMURD, după manevre, bărbatul a fost declarat decedat!

Revenim cu detalii…