Patru tineri cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani au ajuns la spital de Paște după ce mașina în care se aflau s-a izbit puternic de un gard.

Accidentul s-a petrecut chiar înainte de miezul nopții de duminică spre luni, la Dobric.

La fața locului s-au deplasat imediat salvatorii Gărzii de Intervenție Beclean din cadrul ISU BN, două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, o altă ambulanță cu medic de la Bistrița, precum și pompierii militari de la Descarcerare întrucât una dintr victime a fost încarcerată.

„În accident au fost implicate patru victime, din care una a fost încarcerată şi extrasă de către pompierii militari. Toate victimele sunt conştiente, dar prezintă multiple leziuni și traumatisme, motiv pentru care vor fi transportate la UPU Bistrita pentru investigatii suplimentare. Din primele informaţii, toate cele patru persoane sunt tineri cu vârsta cuprinsă între 15 si 20 de ani”, a precizat locotenentul Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU BN.

Potrivit acestuia, una dintre cele patru victime a fost transportată la spital, cu o maşină personală, chiar înainte sa ajungă echipale medicale.

Cum s-a petrecut totul?

Accidentul grav s-a petrecut după ce un tânăr de doar 19 ani din Cristeștii Ciceului a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în gardul de beton al unei case. Impactul a fost atât de puternic încât acesta a fost proiectat din mașină pe marginea DJ 171, drumul pe care s-a produs tragedia. A suferit răni grave, însă din fericire era conștient la sosirea salvatorilor.

Pasagerul din dreapta a fost cel care a avut nevoie de intervenția pompierilor militari de la   Descarcerare, întrucât a rămas prins între fiarele contorsionate.

Pe bancheta din spate se afla și o adolescentă în vârstă de 15 ani, pe aceasta părinții transportând-o personal la spital. Celălalt tânăr implicat în accident, tot de pe bancheta din spate, a ajuns și el la spital cu multiple traumatisme.

Oamenii legii cercetează în continuare toate împrejurările în care s-a produs accidentul soldat cu patru răniți.

Mai multe imagini puteți vedea în grupul de Facebook Știri din Beclean.