Un accident de circulație în care au fost implicate nu mai puțin de patru autovehicule a avut loc miercuri dimineața la Beclean! Totul s-a petrecut înainte de ora amiezii, aproape de intersecția Drumului Național 17 cu strada Ion Creangă!

În urma impactului, o persoană a suferit mai multe răni și a fost transportată de urgență la spital.

Cum s-a petrecut totul?

„În data de 13.07 2016, un bărbat în vârstă de 24 de ani din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 17, direcția Dej-Beclean, pe fondul neatenției și a nepăstrării unei distanțe de siguranță, a lovit din spate un autoturism care era condus de către o tânără de 26 de ani din Beclean. În urma impactului, autoturismul acesteia a fost proiectat într-o altă autoutilitară din fața ei, condusă de un bărbat de 42 de ani. Mai departe, mașina condusă de bărbatul de 42 de ani a fost la rândul ei protectată într-un alt autoturism din fața lui al cărui șofer a fost un bărbat de 60 de ani”, a spus pentru Știri din Beclean agentul de poliție Alexandra Vereşezan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Cine este șoferița rănită ușor?

Șoferița rănită ușor în urma accidentului în care au fost implicate patru autovehicule este nimeni alta decât educatoarea Andreea Rus. Se pare că aceasta tocmai ce ieșise din curte pentru a merge cu mașina spre oraș, când după câțiva zeci de metri șoferul neatent a acroșat-o din spate.

În urma accidentului, Andreea Rus a fost transportată de urgență la spitalul din Beclean, iar ulterior a fost dusă la Spitalul de Urgență Județean din Bistrița pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Din informațiile furnizate de către apropiații săi, viața tinerei este în afara oricărui pericol.

Sursa foto: ARHIVA ISU BN