ACCIDENT de circulație pe drumul Rușului! O femeie a fost lovită din plin de un autobuz, chiar în fața Capelei Bisericii Reformate, în jurul orei 14.15! Victima a suferit un traumatism cranian și a fost preluată imediat de un echipaj SMURD care a transportat-o de urgență la spital.

În plus, o altă persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce ar fi suferit un atac de panică la fața locului.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. Din primele informații, de vină pentru producerea accidentului ar fi femeia care a vrut să traverseze strada prin loc nepermis și fără să se asigure. 

„Un șofer în vârstă de 28 de ani, din comuna Chiochiș, a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 57 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pin loc nepermis, în fugă și fără să se asigure. Femeia a suferit leziuni corporale și a fost transportată de urgență la spitalul din Beclean. Șoferul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ”, a precizat pentru Știri din Beclean inspectorul de poliție Virginia Pîrlea, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ BN, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Circulația în zonă a fost blocată pe ambele sensuri de mers timp de mai multe minute.