Un pieton a fost lovit din plin de o mașină în timp ce traversa strada în Beclean, pe DN 17! Accidentul de circulație s-a petrecut marți, în jurul orei 14.00, pe una dintre cele mai utilizate treceri de pietoni din centrul Becleanului. 

„Un tânăr șofer, în vârstă de 29 de ani, din județul Cluj, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat în vârstă de 33 de ani care se angajase în traversare în mod regulamentar. În urma accidentului, pietonul a fost rănit”, a precizat pentru Știri din Beclean purtătorul de cuvânt al IPJ BN, ofițerul de poliție Virginia Pîrlea.

Potrivit lui Pîrlea, șoferul a fost testat cu etilotestul și a rezultat faptul că nu consumase alcool. La fața locului au ajuns imediat și polițiștii, care investighează toate împrejurările în care s-a produs accidentul. De asemenea, un echipaj SMURD a fost solicitat în zonă. Salvatorii au preluat pietonul pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

„Pietonul era conștient și prezenta un traumatism la membru inferior. A fost transportat la Spitalul Orășenesc Beclean pentru îngrijiri medicale”, a menționat pentru Știri din Beclean plt. maj. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU „Bistrița”.

Citește și: ACCIDENT SPECTACULOS! Un tânăr băut și-a văzut moartea cu ochii – GALERIE FOTO